Farzad Säilyttäkäämme Suomen hieno ja vaatimaton imago maailmalla!

Churchill ja taksikuski.

  • Churchill ja taksikuski.

Britannian legendaarisella pääministerillä Winston Churchillilla oli ollut haastattelutapaaminen BBC:ssä, jonne meni taksilla. Haastattelun pituus oli määrätty puoleksi tunniksi. Oli myös sovittu, että haastattelu suoraan menisi antenniin. Saavuttuaan määränpäähän, Churchill kysyy taksikuskilta kohteliaasti; voisitteko odottaa minua täällä puoli tuntia?

En valitettavasti, koksa menen kotiin kuuntelemaan herra pääministerin haastattelua. Taksikuski vastaa.

Churchill innostuu ja ilahtuu, että hänestä niin tykätään ja häent pidetään myös tärkeänä ja siksi antaa hänelle 10 puntaa.

Taksikuski, kun ei tiennyt kenen kanssa on asioimassa innostui liikaa ja iloisena sanoi:

Herra voisin odottaa teitä täällä huomiseen saakka ja paskat Churchillista...!

 

Mitä opittava tässä on muuten?

 

Farzad Moghaddam pour

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Jukka Neva

Winston Churchill istui protokollan mukaisesti parhaat päivänsä nähneen kreivittären vieressä. Kreivitär, johon Churchill ei kiinnittänyt mitään huomiota, totesi:"Minusta tuntuu, että te olette epäkohtelias." Winston vastasi tähän todeten:"Ja minusta tuntuu, että te olette ruma." Kreivitär suuttui ja jatkoi:"Minusta tuntuu, että te olette juovuksissa.". Siihen Churchill totesi:"Voi olla, että minä olen juovuksissa, mutta huomenna minä olen selvä, vaan te olette huomenna edellene ruma."

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Aika hauskaa ;)
Tuossa kuvassa muuten Churchil taitaakin olla juovuksissa, koska näyttää V-merkin väärinpäin, joka tarkoittaa pikemmin kirosanaa :)

Käyttäjän MattiUusimies kuva
Matti Uusimies

Winstoniin liittyy niin monta hauskaa anekdoottia ettei koskaan tiedä mikä on totta. No tämä pikkujuttu ehkä on: Kenraali Montgomery: En juo koskaan enkä polta, ja niin olenkin 100% kunnossa! Churchill: Minä taas juon sekä poltan ja niin olenkin 200% kunnossa.

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Haahhhhh...
Matti, oletko kuullut sellaisen vitsin, että; yksi huumorintajuinen englantilainen (ehkä taas Churchill?)on sanonut, että tupakan lopettaminen on maailman helpoin homma, koska itse olen 100 kertaa tähän asti lopettanut....!?